Kindercoach · 19/06/2019
De afgelopen weken staan bij mij in het teken van mijn eigen ontwikkeling. Weer even op zoek naar wat mijn eigen pad is. Vandaar dat ik de laatste tijd wat afwezig ben. Nu op vakantie kom ik volledig tot rust en ontdek ik nog meer mijn eigen pad. Zojuist kwam ik deze afbeelding weer tegen.. (toeval bestaat niet..)
Kindercoach · 11/06/2019
Onlangs postte ik op social media over tekenen tijdens mijn coachsessies. Ik vind tekenen zo'n fijne manier om erachter te komen wat er bij kinderen in hun hoofd en lichaam speelt. Maar zeker ook om mijn woorden kracht bij te zetten. In een van mijn sessies deed ik deze leuke oefening.
Kindercoach · 04/05/2019
Vandaag is het dodenherdenking. We herdenken alle mensen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. En we denken aan alle mensen die hun leven vandaag de dag geven door oorlog en geweld. Ik vind dodenherdenking een heel belangrijke dag en het doet mij beseffen dat onze vrijheid niet zo vanzelfsprekend is. Met tranen in mijn ogen kijk ik naar de beelden op tv, de veteranen die daar zijn (en die daar niet zijn natuurlijk ook). Indrukwekkend vind ik de beelden die tussendoor getoond worden,...
Kindercoach · 24/04/2019
Ken je dat gevoel? Dat je hart wat sneller gaat kloppen en dat je voelt dat dit is wat je wilt doen. Dat dit is waarom je het allemaal doet? Dat gevoel had ik een tijdje terug. Ik had een eenmalig gesprek met een meisje, 10 jaar oud.
Kindercoach · 10/04/2019
"Ik heb echt alles al geprobeerd!" Ik hoorde de frustratie in haar stem. Deze tweelingmama had elke avond strijd met haar 5-jarigen over het eten. Een strijd die vast herkenbaar is. Elke ouder heeft wel momenten dat het eten er bij de kids gewoon niet ingaat. (Yep, ook hier een bekend probleem). Behalve je kookkunsten opschorten, kan je nog meer proberen.
Tweelingcoach · 25/02/2019
Het schijnt dat we gemiddeld 5 uur per week bezig zijn met strijden met onze kinderen. We willen dat ze iets doen, maar zij hebben daar helemaal geen zin in. Met deze 4 tips moet dat aantal uur omlaag kunnen!
15/02/2019
Ik postte er eerder vandaag ook al over. De eerste zonnestralen en de natuur die weer tot bloei komt. Toch was dit voor mij eerst niet zo vanzelfsprekend. Ik deed wat ik "moest" doen, wat er van me verwacht werd, en dat was dat. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot mooie beginnen plant, de eerste knoppen zijn al klaar om tot bloei te komen!
Tweelingcoach · 11/02/2019
Hoe komt het toch dat er zo weinig bekend is over het krijgen en hebben van een tweeling? Een gesprek met een mede-tweelingmama opende mijn ogen nogmaals en inspireerde me tot het zetten van stappen!
Kindercoach · 25/01/2019
"Kleden jullie de meisjes altijd hetzelfde?" Deze vraag is me vaak gesteld. En het antwoord was: "vaak wel.." Inmiddels zijn ze 3 en mogen ze steeds vaker hun eigen kleren kiezen. Waarom? Dat lees je hier!
Tweelingmama · 16/01/2019
Ode aan de Tweelingmama's! Laurie (de Coacherij) stuurde me vorige week een berichtje. Haar neefje was komen logeren en ze voelde zich net een tweelingmoeder. Ze was zelfs geïnspireerd tot schrijven!

Meer weergeven